הצעת מחירצרו קשרפייסבוק

FSSC 2200

Food Safety System Certification

FSSC - תקן לבטיחות מזון המורכב מ-3 תקנים:

  • FSSC 22000
  • ISO 22000:2005
  • ISO/TS 22002-1:2009

אודות התקן

התקן מחייב עמידה בדרישות תקן ISO 22000 לניהול מערכת בטיחות מזון. בתוספת דרישות ISO/TS 22002-1ׁ (יצרני מזון ) או PAS 223ׁ (יצרני אריזות) ודרישות FSSC. התקן מרחיב את סעיף 7.2, דרישות קדם (PRP) של ISO 22000.

  • Fresh Vegetables - FSSC-22000- IQC


דרישות התקן

מחקרי HACCP עדכניים עמידה בכל דרישות החוקים והתקנות הישימות הקשורות לבטיחות מזון במסגרת מערכת ניהול בטיחות המזון בארגון. עמידה בדרישות PRP-דגש על תשתיות.


למי מיועד התקן

התקן מיועד רק ליצרני מזון ואריזות למזון.


 להצעת מחיר לחצו כאן


תקנים נוספים בתחום: