הצעת מחירצרו קשרפייסבוק

FSSC 22000 למזון ואריזות

Food Safety System Certification

FSSC - תקן לבטיחות מזון ואריזות המורכב מ-3 תקנים:

  • FSSC22000
  • ISO 22000:2018
  • ISO/TS 22002-1 למזון ו- ISO/TS 22002-4 לאריזה

אודות התקן

התקן מחייב עמידה בדרישות תקן ISO 22000 לניהול מערכת בטיחות מזון. בתוספת דרישות ISO/TS 22002-1ׁ (יצרני מזון ) או ISO/TS 22002-4 (יצרני אריזות) ודרישות FSSC. התקן מרחיב את סעיף 7.2, דרישות קדם (PRP) של ISO 22000. בנוסף מרחיב בנושא הונאה במזון, ניהול אלרגנים, הגנת מזון, ניטור פתוגנים ותווי.
התקן הינו תקן מוכר ע"י GFSI

  • Fresh Vegetables - FSSC-22000- IQC


דרישות התקן

מחקרי HACCP עדכניים, עמידה בכל דרישות החוקים והתקנות הישימות הקשורות לבטיחות מזון במסגרת מערכת ניהול בטיחות המזון בארגון. עמידה בדרישות PRP.
התקן מחייב ביצוע מבדק פתע אחד למחזור התעדה.


למי מיועד התקן

התקן מיועד ליצרני מזון ואריזות למזון.


 להצעת מחיר לחצו כאן


תקנים נוספים בתחום: